Amuletteja onnea ja vaurautta varten

Muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat yrittäneet auttaa itseään elämässä erilaisten amulettien, salaliittojen ja rituaalien avulla, houkuttelemalla vaurautta ja vaurautta, ja rahan amuletit ja onnen amuletit eivät ole olleet poikkeus tässä asiassa. Kaikki parantajat ja psyykki ovat varmoja siitä, että oikein valittu ja hankittu amuletti voi tuoda vaurautta ja onnea elämään.

raha amuletti riipus

Jos henkilö, joka omistaa amuletin, uskoo esineensä voimaan, onni hymyilee varmasti hänelle, mikä tekee hänestä miellyttävän lahjan aineellisen vaurauden muodossa. Harkitse suosituimpia amuletteja rahalle ja onnea varten.

Erilaisia rahaa amuletteja

Ihmisillä on valtava määrä erilaisia amuletteja rahalle ja onnea varten. Voit ostaa valmiin amuletin rahalla tai tehdä sen itse noudattamalla huolellisesti valmistusohjeita. Monet uskovat kuuntelevat hyvin kunnioittavasti ennustaja Vangan sanoja, ja joku noudattaa kuuluisan astrologin ohjeita.

Amuletti Vangasta rahasta ja onnesta

Vanga, suuri selvänäkijä ja parantaja muinaisesta sukupolvesta, auttoi maan päällä elämänsä aikana monia, jotka pyysivät häneltä apua. Mutta jopa kuoleman jälkeen monet ihmiset löytävät hänestä pelastuksen ongelmistaan ja löytävät haluamansa hänen neuvojaan käyttäen.

Vanga oli varma, että luonto on tärkein elämänlähde, jossa on kaikki, mitä ihminen tarvitsee onneen, on tärkeää oppia käyttämään luonnon komponentteja oikein.

Työraha-amuletin tekemiseen hän neuvoi käyttämään herukan oksia ja lehtiä, jotka on leikattava keväällä, ja tehdä sitten kolme palaa vihreää nauhaa, joiden tulisi olla pidempiä kuin herukan oksia.

Herukan oksat ja nauhat on punottava letkuksi, vuorotellen niitä ja yhdistettävä tuloksena oleva kuvio rannekoruksi ja poistettava tämä talisman pois ihmisen silmistä.

Amuletti on valmis, kun oksat ovat kuivuneet ja sen on oltava raha-amuletin omistajan kanssa koko ajan: makaa pussissa tai olla käsivarressa, ja tasan vuoden kuluttua sinun täytyy polttaa vanha amuletti ja tehdä itse uusi.

Amuletti rahalle ja onnea astrologilta

Aikamme kuuluisa astrologi tietää, että ihmiset lakkasivat uskomasta amulettien maagiseen voimaan turhaan, ja hänen mielestään amuletti on tehokkain työkalu saada haluamasi.

Naisella on oma amuletti, joka tuo hänelle onnea, ja tämä on kolikko, joka putosi hänen käsiinsä. Tämä kolikko pukeutui erityisellä, voimakkaalla voimalla suoritettuaan sen päälle rituaalin siten, että se palveli vain yhtä omistajaa.

Keisarillinen amuletti houkutella rahaa

Tämän amuletin ympärillä on legenda, joista yksi kertoo, että ensimmäistä kertaa nuori prinssi sai tämän kolikon Lavran munkeilta. Kolme diakonia luki rukouksia tämän kolikon yli koko yön ja ojensi sen sitten kuninkaalle sanoen, että hän nyt odottaa menestystä kaikissa asioissa ja rikkaudesta ja onnesta tulee hänen uskollisia kumppaneitaan koko elämäksi.

Todellakin, kaikki nuoren miehen tuolloin olleet ongelmat ratkesivat itsestään ja sen jälkeen hänestä tuli suuri keisari, ja siitä lähtien monet keisarit alkoivat käyttää omaa amulettia.

Nyt tällainen amuletti voidaan tilata verkkokaupan kautta ja ammattitaikurit harjoittavat sen valmistusta. Amuletin omistaja voi olla vain yksi, joten sen rukoukset luetaan vain yhdestä henkilöstä.

Horden amuletti

Toinen amuletti, jonka onnellinen omistaja ei enää koe aineellisia tarpeita, on Horde-amuletti. Muinaisina aikoina se oli lauman kolikko, joka oli sidottu ristinmuotoisella narulla. Nyt tällaista amulettia ei löydy mistään, ja ainoa mahdollinen vaihtoehto on löytää Golden Horde -aikakauden esi-isät.

Muslimien amuletti terveydelle

Monet muslimit käyttävät myös erilaisia amuletteja, jotka auttavat heitä saavuttamaan taloudellisen itsenäisyyden. Muslimien suosituin amuletti on paperi, johon on kirjoitettu sanat ruqyahin varallisuudesta. Tämä amuletti on piilotettu nahkalaukkuun ja sitä säilytetään huolellisesti koko käyttöiän ajan.

Punainen lanka

Vahvin amuletti suojaa ja onnea varten on punaisesta langasta valmistettu amuletti. Lanka tulee olla vain luonnonmateriaaleista ja sopivin materiaali langalle on lampaanvilla. Hyvin usein ihmiset menevät Israeliin ostamaan sieltä tätä lankaa, mutta muista, että sellainen kädessäsi oleva lanka tulee sidottaa sinuun lähimmän sukulaissuhteen kautta ja tehdä se seitsemässä solmussa.

Miksi kotitekoinen amuletti on parempi kuin ostettu

Jokainen, joka etsii vaurautta ja vaurautta, kysyy usein itseltään kysymyksen, mistä ostaa amuletti onnea ja rahaa varten. Voit ostaa itsellesi amuletin esoteerisista liikkeistä tai tehdä oman tilauksesi taikurilta tai meedioilta, sillä he osaavat erinomaisesti puhua amulettia onnea ja rahaa varten.

Viime aikoina yksi yleisimmistä tavoista ostaa amuletti rahalla on Internet. Mutta voit myös tehdä taikaesineen rahasta itse, koska uskotaan, että itse tehty amuletti on tehokkaampi, koska kun loit sen, keskityit tavoitteeseesi.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita mikä tahansa vaihtoehto tehdäksesi amuletin mieleiseksesi.

Kuinka tehdä amuletti onnea ja rahaa varten omin käsin?

Jotta voit tehdä amuletin rahalle omin käsin, tarvitset joitain materiaaleja ja mikä tärkeintä, positiivista asennetta ja uskoa amulettisi tehokkuuteen.

maaginen kolikko

Tämä on yleisin amuletti rahan houkuttelemiseksi. Sinun on otettava mikä tahansa kolikko ja täysikuun aikana laita se vesilautaselle ja laita se kuun säteiden alle. He lataavat tämän amuletin energiallaan ja tämä kolikko tulee aina pitää mukanasi, mieluiten lompakossasi.

Vaha amuletti

Tällaisen amuletin valmistamiseksi sinun on ostettava keskiyöllä kynttilä ja kasvava kuu, laitettava se lasiin ja sytytettävä tuleen. Kynttilän liekin on kuiskattava toiveesi, jotta vaha säilyttää kaiken sanomasi tiedon. Kun kynttilä on palanut ja vaha kovettunut, se on asetettava erityiseen pussiin näyttämättä sitä kenellekään.

Lankailta

Yksi vahvimmista onnen amuletteista. Sinun on punottava punos erivärisiä lankoja ja kudottaessa on sanottava rahatoiveesi. Sen jälkeen punos on yhdistettävä rannekoruksi ja asetettava vasempaan jalkaan. Toiveen täyttymisen jälkeen on välttämätöntä polttaa tämä rannerengas tuomalla hänelle kiitollisuuden sanat.